BAGAIMANA LELAKI INI MEMBUAT KEUNTUNGAN DALAM SAHAM SEBANYAK RM30,000 ?

SPG AdminKejayaan Peserta

“Sebelum ini saya tidak pernah terlibat apa-apa jenis pelaburan sebabnya saya tidak nampak bagaimana untuk ‘make money’ dalam pelaburan dan saya terfikir boleh untung ke? boleh percaya ke tak? Dahulu pernah juga kakak-kakak dan adik beradik saya mengatakan saham ini macam judi kemudiannya saya diam ‘no komen’.”

“Hinggalah saya memberanikan diri untuk tahu dan membeli saham MAS pada mula-mula saya kenal dengan saham itupun dari kawan-kawan saya yang bercakap.”

“Saya dengar nasihat kawan-kawan saya yang mengatakan jika kita ingin lebih maju kita harus belajar dengan orang yang pakar ataupun cikgu yang betul. Jadi selepas saya menonton TV, baca surat khabar dan kawan-kawan saya ‘rekemen’ kita harus belajar dengan Dato’ Dr. Nazri Khan.”

“Betul cakap kawan-kawan saya, selepas kelas dan saya ada modal sikit kemudian saya ‘trade’ dan Alhamdulillah saya dapat untung. Saya bukan belajar dari buku atau nota yang disediakan tetapi saya belajar dari apa yang beliau sebut secara spontan itu yang saya ‘take note.”

“Saya ‘trade’ semasa kelas iaitu hari terakhir, jadi saya membeli dua kaunter saham yang disebut oleh beliau dan 3 hari selepas kelas saya menjual, saya telah untung hamper RM1,700. Perasaan saya bangga kerana 3 hari selepas kelas saya telah buat duit dalam saham.” -katanya

Tonton video perkongsian selanjutnya disini

Untuk pelajari bagaimanakah anda boleh menguasai pasaran saham yang mempunyai potensi yang sangat besar ini, jawapannya adalah dengan menyiapkan diri dengan ilmu pengetahuan yang secukupnya dengan orang yang berpengetahuan luas serta berpengalaman.

Pasaran saham adalah sumber kekayaan kepada para pelabur baru untuk mengambil peluang ini dan seterusnya menjadikannya sebagai pendapatan pasif. Dalam pasaran saham, anda tidak semestinya perlu “monitor” 24 jam.

Bertindak sekarang dan ambil langkah seterusnya supaya anda mendapat teknik pelaburan saham yang betul dan berkesan. Belajar dari Ketua Penyelidikan Runcit Affin Hwang Investment Bank Dato’ Dr. Nazri Khan nama yang tidak asing lagi dalam industri ekonomi serta pelaburan saham di Malaysia malah di peringkat Global. Beliau merupakan seorang pakar dalam bidang ini dengan pengalaman luas lebih dari 20 tahun.

Untuk berjumpa dengan beliau secara LIVE, daftar sekarang di www.pelaburglobal.com

Pendaftaran hanya RM20 untuk seorang dan RM30 untuk tiga orang secara berkumpulan. Hadir dan rasai perubahannya!
_____
3 cara mudah untuk membuat pendaftaran:-
(+) Secara Online: Sila layari www.pelaburglobal.com
(+) Melalui SMS: Hantar <Nama> <No. IC> <No. Tel> <Email> <Lokasi Seminar> ke 014-6698307 / 014-6698327
(+) Panggilan Telefon: Hubungi atau 03-61446111

‪#‎pelaburglobal‬
‪#‎nazrikhanmachinery‬